lördag 3 juli 2010

Kvarteret världsbäst



Så var midnatt förbi och för min del är årets Stenbäcksdag slut. Någon stackare måste ju natta barnen även om det bär emot en kväll/natt som denna. Härlig uppslutning och fantastiska människor.

Dagen började redan klockan 11 i lekparken helt nära. Tipspromenad, korvgrillning, trekamp för barnen och dagens stora prestigekamp: fotbollsmatchen mellan de två gatorna som tillsammans utgör världens bästa bostadsområde. Gubbarna på vår gata vann välförtjänt efter en svettig match i över 30 graders värme. Sedan ett par timmars paus innan kvällsaktiviteterna. För andra året bar vi alla våra utemöbler, mat och dryck till punkten där vägarna möts och där har vi haft en trevlig kväll i sann medelhavsvärme. Undrar just hur länge festen fortsätter. Själv ska jag försöka sova i den bastu som vårt hus verkar vara i natt.

3 kommentarer:

mamma sa...

Så där såg det ut på Nyåkersvägen för trettio år sen. Nu är vi fyra par som fortfarande håller ut. Sega gamlingar!

Roger sa...

Jag har ju grannfobi. Vill helst inte ens hälsa på dylika. Men det verkar i alla fall inte vara ärftligt.

Annika sa...

Det är bara så att bo i lägenhet. Har nog att göra med att man hör grannarnas avföring forsa fram i väggar och tak stup i kvarten... Det slipper man i hus och då kan man plötsligt ta grannarna i hand;)